d´Or Europe 2020 Tallinn
Bocuse d´Or Europe 2020 Tallinnas 15-16.10.20 tippkokkade võistluse pearoa põhitooraine on vutiliha!
Bocuse d´Or Europe 2020 Tallinnas 15-16.10.20 tippkokkade võistluse pearoa põhitooraine on vutiliha!
Järveotsa Vutifarmi eluslindude müük!
Farmist Vara vallas, Matjama külas, Tartumaal.
Huvi korral võta ühendust meilil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Vutikukk ja vutikana.
Asetage vutid pannile ja pritsige üle sidrunimahlaga; hõõruge vutte soolaga, siis pintseldage sulavõi ja oliivõli seguga üle; hõõruge vutte purustatud küüslauguga ja puistake peale salveid; valage peale teise sidruni mahl ja riivitud koor ning lisage vein; küpsetage kaane all 200ºC juures tund aega või kuni praad on pruun; serveerige mahlaga; 3 inimesele.