Logo
Print this page

Retsept: Kentuky vutt

Super User Written by 

(2 votes)
  • 6 puhastatud vutti
  • 2 sidrunit
  • 1 tl soola
  • 1 tl salveid
  • 0,5 tassi oliivõli
  • 2 väikest küüslauguküünt
  • 100 g sulavõid
  • 1 tass veini

Asetage vutid pannile ja pritsige üle sidrunimahlaga; hõõruge vutte soolaga, siis pintseldage sulavõi ja oliivõli seguga üle; hõõruge vutte purustatud küüslauguga ja puistake peale salveid; valage peale teise sidruni mahl ja riivitud koor ning lisage vein; küpsetage kaane all 200ºC juures tund aega või kuni praad on pruun; serveerige mahlaga; 3 inimesele.

Last modified onLaupäev, 17 Oktoober 2015 12:25

Latest from Super User

FaLang translation system by Faboba
© 2018 Järveotsa Vutifarm. All rights reserved