Aseta vutimunad külma veega täidetud potti ja pane keema. Kui vesi hakkab keema, on vutimuna veel vedel; 1,5 minutit keemist annab kõva muna laua tarbeks; 5 minutit keenud muna on sobilik edasiseks töötlemiseks – konserveerimiseks, veeretamiseks segudes/kastmetes, et küpsetada. Keemise ajal tuleb mune aegajalt segada, et munakollane ei vajuks ühele küljele.

LocationContact us now!

 

Contact Form

DESCRIPTION OF THE LOCATION

To get to us, drive from Tartu to Tartu-Jõhvi road. You have to go out, according to the Aovere crossroads keeper At the signpost to Kallaste, the Kallaste road should be driven to the 13 km post (right hand small post with blue license plate) and its local inconsistent to the left, this road had to be 400 m and you got to the right place.

Address

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, ESTONIA