4 inimesele:

  • 12 vutimuna
  • 1 kl majoneesi
  • ketšupit

Vutimunad keeta ja koorida."Salsa rosa" jaoks ketšup majaoneesiga vahekorras 1:5-le (üks osa ketšupit : 5 osa majoneesi) segada. Kaste jagada vaagnale 1 cm kihina. Vutimunad asetada ühtlaselt kastmesse (teravik üles). Ca 1 tund külmkapis jahutada. Serveerida eelroaks koos värske valge veiniga.

AsukohtVõta meiega ühendust kohe!

 

Tagasiside vorm

Asukoha kirjeldus

Meieni jõudmiseks tuleb Tartust sõita Tartu-Jõhvi mnt. pidi välja, Aovere ristmikult keerata Suunaviida järgi Kallaste peale, Kallaste maanteed pidi tuleb sõita 13 km postini (paremat kätt väike sinise numbrimärgiga post) ja selle kohalt kohe vasakule, seda teed pidi 400 m ja oletegi jõudnud õigesse kohta.

Aadress

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, Eesti