4 inimesele:

  • 12 vutimuna
  • 1 karp tuunikala (300 g)
  • 300 g mahedat juustu

Vutimune keeta 3 minutit ja koorida. Kastme jaoks segada võrdsetes osades tuunikala (õli ära kallata) ja sulatatud juustu. Kaste 1 cm kihina taldrikusse kallata, vutimunad terava otsaga üles kastmesse asetada. Hoida külmkapis 1 tund. Pakkuda eelroaks värske valge veini kõrvale.

AsukohtVõta meiega ühendust kohe!

 

Tagasiside vorm

Asukoha kirjeldus

Meieni jõudmiseks tuleb Tartust sõita Tartu-Jõhvi mnt. pidi välja, Aovere ristmikult keerata Suunaviida järgi Kallaste peale, Kallaste maanteed pidi tuleb sõita 13 km postini (paremat kätt väike sinise numbrimärgiga post) ja selle kohalt kohe vasakule, seda teed pidi 400 m ja oletegi jõudnud õigesse kohta.

Aadress

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, Eesti