Vuti küpsetamiseks peetakse parimaks 220ºC temperatuuri. (Saskathcewani Ülikooli uuringute tulemus).
Asetage vutt rind ülespoole võiga määritud kuumuskindlast klaasist anumasse. Küpsetage 30 grammi võiga umbes 14 minutit 220ºC ahjus ja kastke sageli praevedelikuga. Soovi korral võib kasutada niisket täidist, mis aitab liha mahlakamana hoida. (Kehaõõnde võib panna tüki Cheddar`i juustu).

LocationContact us now!

 

Contact Form

DESCRIPTION OF THE LOCATION

To get to us, drive from Tartu to Tartu-Jõhvi road. You have to go out, according to the Aovere crossroads keeper At the signpost to Kallaste, the Kallaste road should be driven to the 13 km post (right hand small post with blue license plate) and its local inconsistent to the left, this road had to be 400 m and you got to the right place.

Address

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, ESTONIA