4 inimesele:

  • 24 vutimuna
  • 300 g värskeid salatilehti
  • 12 keedetud valget sparglijuurt
  • 1 spl sinepit
  • 1 dl punaveini äädikat
  • 1dl oliiviõli
  • soola, valget pipart

Salatilehed pesta, puhastada, hakkida ja asetada salatikaussi. Vutimune 3 minutit keeta ja koorida. Salatikastmeks segada sinep, õli, äädikas, sool ja pipar. Kaste lisada salatile. Jaotada salat neljale sügavale taldrikule ning garneerida spargliotste ja poolekslõigatud vutimunadega.

AsukohtVõta meiega ühendust kohe!

 

Tagasiside vorm

Asukoha kirjeldus

Meieni jõudmiseks tuleb Tartust sõita Tartu-Jõhvi mnt. pidi välja, Aovere ristmikult keerata Suunaviida järgi Kallaste peale, Kallaste maanteed pidi tuleb sõita 13 km postini (paremat kätt väike sinise numbrimärgiga post) ja selle kohalt kohe vasakule, seda teed pidi 400 m ja oletegi jõudnud õigesse kohta.

Aadress

Järveotsa Vutifarm
Alajõe, 60403 Peipsiääre vald,
Tartumaa, Eesti