Marinaad neljale vutile keskmise kaaluga 160... 180 grammi vutt.

  • 1 spl cayenne`i pipart
  • 4 spl sidrunimahla
  • max 5 spl heledat virgin`oliiviõli
  • 1 tl ingverit
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 tl koriandrit
  • 1 spl kurkumit
  • 3 spl maitsestamata jogurtit
  • pipart või piprasegu
  • soola

Marinaadi pandud vutid kata fooliumi vms kattega, hoia neid ca 12 tundi, aeg-ajalt keera. Grilli praeahjus või sütel. Käesolev vutiliha marineerimise retsept on pärit kaugelt idast (tõenäoliselt Hiinast). 2002a. Hansapäevadel Tartus said sedamoodi marineeritud grillvutid erakordse menu osaliseks.

Retsept on välja töötatud Järveotsa Põldvutifarmi prantsuse lihatõugu vuttide jaoks.